• Home

Online/Offlinedag 2015

Online / Offline-dag 2015

Op 7 november as. staat weer de Online/Offlinedag op het programma. Deze bijzondere dag organiseren wij niet alleen voor de leden van het VMG, maar ook voor de niet- leden die op het forum en op onze Facebookpagina actief zijn. Zij mogen namelijk voor dezelfde prijs mee-doen aan deze dag en kunnen zo kennismaken met onze Vereniging.

Wat gaan we doen?

Dit jaar gaan we naar Oldebroek, daar hebben we een leuk onderkomen gevonden om een workshop te doen in combinatie met een High Tea. Via deze link kun je alvast kijken wat voor leuke dingen je daar allemaal kunt maken: www.kleinewinst.com/c-2114511/workshop-volgen/ De “Kleine Winst” rekent geen standaard bedrag voor een workshop, maar alle materialen worden los berekend. Je kunt het dus zo duur ma-ken als je zelf wilt.

Wat zijn de kosten?

Logo Sponsor Anthony Veder
Met dank aan Anthony Veder

Slechts een tientje. Dankzij sponsor Anthony Veder en een bijdrage van de Vereniging ga je voor 10 euro:

• genieten van een High Tea,
• een geweldig leuke workshop doen,
• en een reuzeleuke dag hebben in goed gezelschap.

Een eigen bijdrage wordt gevraagd indien je meer, of duurdere materialen wenst te gebruiken bij de workshop, ter plaatse af te rekenen.

Hoe kun je je aanmelden voor deze dag?

Dat doe je door een mailtje te sturen naar ledenadm@maritiemgezinskontakt.nl of je meldt je aan op het VMG-forum of via de VMG Facebookpagina. Niet- leden mogen dus ook meedoen aan deze dag en melden zich op dezelfde manier aan.

LET OP: je aanmelding is pas definitief als je het bedrag van € 10,00 betaald hebt op rekeningnummer: NL 34 INGB 0003 7039 35 t.n.v. VMG te Drachten. 


Tot 7 november! 
Namens de Digigroep,

Ingrid van Oerle

 

 

Tags: agenda, november 2015, Online/Offline-dag, high-tea, workshop, Kleine Winst, Sponsor, Anthony Veder

AfdrukkenE-mail