• Home

Online / Offline-dag

Online / Offline-dag 2015

Ieder jaar organiseert het VMG een Online / Offline-dag voor alle leden die actief zijn op het forum. We noemen deze groep “de Digigroep”. Ook niet-leden die op het forum actief zijn horen hierbij, en worden die dag van harte uitgenodigd om te komen.

Gezellig om elkaar weer eens te spreken, eindelijk een gezicht te krijgen bij de verhalen die je op het forum leest en hopelijk een paar mensen over de streep trekken om toch vooral lid te worden van het VMG.

Een poosje geleden hebben we het op het forum al over de Online / Of- fline-dag gehad. We hebben alvast een datum geprikt, zodat iedereen die vrij kan houden.

Zaterdag 7 november 2015

Dan gaat het weer gebeuren, dan gaat de Digigroep weer op pad. Een datum hebben we dus al, een programma nog niet. Heb je een leuk idee? Weet je een leuk uitje? Zit er bij jou in de buurt een leuke activiteit/museum o.i.d. en denk je: dat is iets voor de Digigroep? Bedenk je geen moment, kom naar het forum en gooi het in de groep. Het is net als met vakantie: het begint al met de voorpret.

Groetjes en tot ziens op het forum,
Ingrid van Oerle

Tags: agenda, november 2015, Online/Offline-dag

AfdrukkenE-mail