• Home

Septemberweekend 2015

Septemberweekend 2015

Niet meer weg te denken in de tradities van de VMG; het Septemberweekend! Het is alweer bijna zover, dus geef je snel op en geniet van de gezelligheid eind deze maand met leuke activiteiten.

Zoals gezegd eind deze maand is het zover: op 25, 26 en 27 september 2015 is het Septemberweekend in het Lipke Zijlstrahuis in Austerlitz.

Er staan weer leuke dingen op het programma!

We bezoeken zaterdag het Spoorwegmuseum in Utrecht! Zowel voor onze jonge als wat oudere deelnemers hartstikke leuk.
's Avonds zal er een echte heks met een heksenketel een maaltijd voor ons gaan brouwen. Het avondprogramma wordt sowieso weer lachen. Natuurlijk is er de Kinderverloting en het Dobbelspel. Neem allemaal voor beide onderdelen iets geinigs of geks mee.

Zondag is er voor de creatievelingen en niet- creatievelingen onder ons een workshop. Dat gaat tenminste zo leuk worden als altijd, maar we zoeken nog even inspiratie en/of iemand die het op zich wil nemen. Er is meer dan genoeg tijd om bij te praten, en volgens traditie is het altijd mooi weer tijdens dit weekend!

Wat kost het?


Het is een weekend dat vrijwel geheel inclusief verzorgd wordt; de prijzen zijn inclusief de broodmaaltijden op zaterdag en zondag, de warme maaltijd op zaterdag en de entrees bij de musea. Alleen de consumpties en lootjes voor de verloting op zaterdagavond zijn voor je eigen rekening maar zijn zeer lieflijk geprijsd!
lipkezijlstrahuis

 

 

 

 

 

Volwassenen                      € 60,--pp
Kinderen van 11 t/m 16 jaar € 50,--pp
Kinderen van 6 t/m 10 jaar   € 37,50 pp
Kinderen van 3 t/m 5 jaar     € 22,50 pp
Kinderen t/m 2 jaar             gratis
Twijfeldag (incl. avondmaal) € 10,-- pp

Geef je op door storting van het totaalbedrag op rekening NL55INGB0003496462 t.n.v. VMG Eindhoven. Graag het aantal personen, kinderleeftijden en de namen van de deelnemers vermelden. Na het overmaken deze gegevens graag ook nog even in een mail naar septemberweekend@maritiemgezinskontakt.nl. Dit is sneller dan het afschrift!!

 

Tags: Septemberweekend, sept 2015, programma, Spoorwegmuseum, Utrecht, LipkeZijlstrahuis

AfdrukkenE-mail