Disclaimer

De Vereniging Maritiem Gezinskontakt, verder VMG, gebruikt deze website om te informeren over het bestaan van de vereniging en aankondigingen te doen van activiteiten. Tevens probeert zij via het forum zeevarenden en familieleden van zeevarenden met elkaar in contact te brengen en ervarigen te laten delen.

De VMG streeft er naar ongewenst materiaal in het forum zo snel mogelijk te verwijderen van de site. Het is echter onmogelijk om ieder bericht direct te controleren.
Door gebruik te maken van onze website en het forum stem je in met deze voorwaarden en erken je dat alle berichten op dit forum de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van de VMG (behalve bij de berichten die door vertegenwoordigers, in die hoedanigheid, geplaatst zijn).

Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers. Kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, sexueel-georienteerde berichten worden niet getolereerd. Verder dient elke gebruiker zich te houden aan de van toepassing zijnde wetten en regels. Als gebruiker zich niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van het beheer niet volgt kan deze meteen en permanent verbannen worden en zal eventueel je service provider op de hoogte worden gesteld van je gedrag.

Het IP adres van je computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen. Verder bewaart het systeem cookies op jouw computer. Deze cookies bevatten geen van de gebruikers informatie die in het profiel opgegeven wordt. Door deze voorwaarden te accepteren stem je er in toe dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden. Deze informatie zal niet bekend worden gemaakt aan derden zonder jouw toestemming. Het beheer van de site is niet aansprakelijk voor hackpogingen die het gevolg zijn van het eventueel bekend worden van informatie door nalatigheid van derden.

Het beheer van de site heeft het recht alle berichten te verwijderen, te bewerken, te verplaatsen en heeft het recht onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat zij dit passend vinden. Hierover wordt niet gecorrespondeerd.

Afdrukken E-mail

Baken aan wal!