Scheepsmaatjes- en Lichtmatrozendag: op naar het Museon!

Met de VMG naar het Museon!

Logo ScheepsmaatjesLogo Lichtmatrozen

 
20mei 2017

 

Op 20 mei aanstaande gaan we met z'n allen naar het Museon. Het is een museum, maar wel één waar we het allemaal erg naar ons zin kunnen hebben! Er is zowel voor scheepsmaatjes als Lichtmatrozen genoeg te beleven.

Het programma is nog niet helemaal duidelijk, dus hierover vertellen we later meer, maar we willen je wel vragen om alvast te mailen als je mee wilt. Wacht daar niet mee tot deVan harte proficiat! sluitingsdatum. Hoe eerder we weten hoe groot de groep ongeveer wordt, hoe beter we in staat zijn deze dag goed te organiseren!

Iedereen, jong en oud, kan zelf veel proefjes doen en er opent een nieuwe tentoonstelling Move and play! Dat is één en al bewegen en spelen! Deze tentoonstelling met meer dan 20 activerende exhibits, laat je ook zien hoe al die beweging invloed heeft op je lichaam.

Kosten en opgeven

De kosten voor deze dag zijn als volgt:

* Scheepsmaatjes en Lichtmatrozen gratis
* Ouders of grootouders € 7,50 per persoon

Geef je z.s.m. op via het volgende emailadres: scheepsmaatjes@maritiemgezinskontakt.nl en geef dan je voor- en achternaam door en je geboorte­ datum.
Heb je een museum jaarkaart, ouderenpas of CJP? Vermeld dit dan ook even. Als laatste ontvangen we ook graag een 06-nummer om je goed te kunnen informeren vlak voor deze leuke dag.

De aanmelding is definitief als er is betaald voor de begeleidende volwassene.

We kijken er naar uit jullie allemaal weer te zien op 20 mei!

Conny, Ellen en Sabine

 

 

Tags: Scheepsmaatjes, Lichtmatrozen, mei, 2017, Museon

Afdrukken E-mail

Baken aan wal!