Wijzigingen

wijzigingen doorgeven aan de VMG-ledenadministrateurBen je al lid maar wil je een wijziging doorgeven in je gegevens, dan kun je deze sturen (liefst per email) naar de ledenadministratie

Hierbij kun je denken aan de volgende gegevens:

 • verhuizing:
  het doorgeven van een verhuizing is van groot belang. We kunnen je namelijk alleen een Spuigat toezenden als we jouw juiste adres weten!!
 • ander telefoonnummer:
  soms is het handig om je even te kunnen bellen, dus zorg dat we op de hoogte blijven van jouw telefoonnummer.
 • nieuw emailadres:
  er gebeurt binnen de VMG veel via de email, dus wil je op de hoogte blijven zorg dan dat wij weten welk emailadres je gebruikt.
 • Ook van een geboorte worden wij graag op de hoogte gesteld. Stuur een geboortekaartje naar de redactie van het Spuigat en zij zullen het plaatsen. Stuur ook een email aan de Scheepsmaatjes, zodat zij weten dat er weer een nieuw maatje is!
 • opzegging:
  We hopen natuurlijk dat je nog jaren en jaren lid blijft van onze vereniging, maar mocht je toch onverhoopt willen opzeggen kun je dit schriftelijk doen bij de ledenadministrateur. Stuur even een email of brief met daarin de reden van opzegging. Zorg dat deze voor 1 december van het lopende jaar bij haar binnen is, dan hoef je het komende jaar geen contributie meer te betalen. De contributie voor het lopende jaar ben je ons wel verschuldigd.

Afdrukken E-mail

Baken aan wal!